Op 28-10- 2016 hebben wij weer Halloween gevierd. Samen met het Honk was er een route uitgezet in de straten Dres, Morgen en Bunder. Het weer was net als vorig jaar weer fantastisch, en bij de inschrijving bij de ijsbaan konden we 108 kinderen inschrijven, dus met alle ouders erbij was het gezellig druk. Veel kinderen waren verkleed, de een nog luguberder dan de andere, maar omdat we ook altijd een verkiezing van best verklede kinderen hebben kan het zomaar de moeite lonen om wat de creëren. Op de route hadden we diverse families bereid gevonden een post in te richten, waar het lekker griezelen was. De kinderen kregen de opdracht mee letters te verzamelen bij de posten en van de levende vossen die ze onderweg tegen kwamen. Van deze 13 letters kon het woord “vleermuisbeet” gepuzzeld worden. De prijzen voor de best verklede kinderen werden als volgt verdeeld.

Jongste groep: Juliet Burger,

Middengroep: Liv Alles

Oudste groep: Kyra Markx

Omdat de meeste kinderen het woord goed hadden, hebben we er een uitgetrokken en de winnaar van deze prijs werd Jelle Leurs.

Tot slot wil ik de mensen die een post hebben gemaakt hartelijk bedanken voor hun inzet, het zag er allemaal super uit! Ook alle levende vossen, ingevuld door de “oudere jeugd” ( en veeeeeel oudere jeugd) bedankt. En natuurlijk alle kinderen en ouders die deelnamen, gezellig dat jullie er waren!

Hoop jullie allemaal weer te zien op het Sinterklaas feest op 26 november in het Schermer Wapen.

Groeten van de Feestvereniging en het Honk

Maak jouw eigen website met JouwWeb