7 april 2017 - keezen in het schermerwapen!

Op vrijdag 7 april hebben wij voor het eerst een keez avond georganiseerd in samenwerking met het Schermer Wapen. Eigenlijk andersom, want Jan en Mary-ann vroegen ons of wij dat konden regelen. Nou , altijd leuk, iets nieuws, dus dat hebben we gedaan. 

48 Mensen kwamen naar het café om te spelen, jong en oud, en ook , verrassend toch wel, uit de ons omringende dorpen. Aan de bar zaten ook nog wat mensen, dus ook als je niet van de spelletjes ben kan je gewoon even heengaan(misschien een tip voor de volgende keer). Er werden 3 ronden gespeeld, waarbij de besten in de opvolgende ronde tegenover elkaar kwamen te zitten. Eigenlijk net als op een klaverjasdrive.

Om ongeveer 23.30 was de prijsuitreiking, de uitslag was als volgt;

Poedelprijs: Trudie Does en Gitta (achternaam onbekend bij de jury).

Gedeeld 2e waren 3 teams geworden. Omdat daar prijstechnisch geen rekening mee was gehouden, hebben Koos Schouten en Rick Langedijk onder lichte druk van de jury afgezien van een prijs. Hulde daarvoor! Koos is overigens toegetreden tot het bestuur van de feestvereniging dus dat vereist soms enige opoffering.

Ook 2e waren Kim Weeshoff en Anouk

En  Yfke Zwaga en Adri Tijdeman

1e prijs was voor Ronald Leurs en Mervyn Heinis.

De prijzen waren allemaal verzorgd door Mary-Ann; manden met lekkere dingen. Na de strijd was er nog alle tijd om de avond te evalueren aan de bar, het bleef nog lang gezellig!

Dit is zeker voor herhaling vatbaar dus hou de brievenbus in de gaten. Wij melden ons weer!

 

Mary-Ann en bediening bedankt voor de leuke avond!

Maak jouw eigen website met JouwWeb